Stage lopen bij Rijn IJssel

Ben je mbo- of hbo-student en op zoek naar een stageplaats in het middelbaar beroepsonderwijs? Kijk dan wat bij ons de mogelijkheden zijn!

Beschikbare stageplekken

Er zijn verschillende opleidingen en afdelingen bij Rijn IJssel waar je stage kunt lopen. Dat kan een lesgevende stage voor de klas zijn, maar ook een stage bij een van onze stafdiensten, zoals bij Marketing & Communicatie, ICT, Studentzaken of HR Management & Development. Ben je eruit bij welke afdeling je stage wilt lopen en wat voor een stage? Solliciteer dan naar een stageplaats. Gedurende het schooljaar zijn er diverse startmomenten. Hiernaast zetten wij regelmatig vacatures uit voor een stageplek binnen Rijn IJssel. Je kunt alle beschikbare stageplekken vinden bij de openstaande vacatures. Wil je het direct weten wanneer er een vacature is? Vul dan de jobalert in!

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiairs en je krijgt professionele begeleiding door gecertificeerde werkbegeleiders.

Rijn IJssel maakt onderdeel uit van de Opleidingsschool Arnhem & Achterhoek. Het is een unieke regionale samenwerking tussen de roc’s Rijn IJssel en het Graafschap College, en de lerarenopleidingen van HAN Academie Educatie, HAN ALO en HAN LGW. Via interessante en diverse stages koppel je de theorie aan de praktijk. Met een aangepast curriculum, leerprogramma op maat en de juiste begeleiding, word jij als docent-in-opleiding (dio) klaargestoomd voor deze dynamische beroepspraktijk.

Aanmelden voor alle docentstages mag je via deze pagina  doen.

Bekijk de openstaande vacatures

 

“Dat we er zelf veel van leren staat centraal.”

Wie zijn wij?

Wij zijn de Opleidingsschool mbo Arnhem & Achterhoek. Dé regionale opleider van docenten in het mbo. Een unieke regionale samenwerking tussen het Graafschap College te Doetinchem,  Rijn IJssel te Arnhem en de lerarenopleiding van de  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen . Wij zijn een beroepsgerichte opleiding voor aankomend docenten in het mbo die op een onderscheidende manier een brug slaat tussen de theorie en de mbo-praktijk. Met ons aangepaste curriculum en diversiteit aan leerwerkplekken leveren we maatwerk voor onze docenten in opleiding. Zo brengen wij als nauw samenwerkende regionale onderwijspartners de strategie Samen Opleiden in praktijk en investeren in de toekomst van het mbo-onderwijs in Nederland.

Dé regionale opleider van docenten in het mbo.

Rijn IJssel Open je toekomst