Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s

Zodra wij een vacature hebben, komt deze hier online.

Wie wij zoeken

Bij Rijn IJssel werken betrokken, inspirerende en zelfbewuste professionals. Collega’s die durven te experimenteren. Die uitdagingen aangaan en grenzen verleggen. En die ook zelf nieuwe dingen willen leren. Klinkt zo’n werkplek jou als muziek in de oren? Dan is Rijn IJssel jouw place to be.

(Hybride) docent of instructeur

Rijn IJssel telt meer dan 150 mbo-opleidingen. Een enorme diversiteit dus, die je ook terugziet in de functies binnen onze organisatie. Natuurlijk werken er veel docenten en instructeurs bij ons. Maar je vindt hier ook mensen die werken in het bedrijfsleven combineren met een functie als docent. Dit hybride docentschap is wellicht ook interessant voor jou!

Als nieuwe docent ondersteunen we je uiteraard in jouw ontwikkeling in het docentschap. Hiervoor hebben wij een speciaal begeleidingsprogramma, afgestemd op jouw behoeften.

Hoe word ik docent of instructeur?

Overweeg je een carrièreswitch naar het onderwijs? Ook dan bieden wij mogelijkheden om naast je baan een pedagogisch getuigschrift (PDG) te halen!

Om als docent bij Rijn IJssel te werken, gelden de volgende functie-eisen

  • Een eerste of tweedegraads lerarenopleiding afgerond of;
  • Minimaal een hbo-opleiding afgerond, ten minste 3 jaar praktijkervaring in het vak waarin je les wilt geven en een pedagogisch-didactische getuigschrift of de bereidheid deze te halen.

Beschik je over veel kennis van de beroepspraktijk en heb je veel praktijkervaring? Lijkt het je leuk om onze studenten te begeleiden in hun ontwikkeling tot vakbekwame mensen? Dan ben jij de instructeur die we zoeken. We hanteren voor instructeurs de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde Associate Degree of mbo -opleiding instructeur of de bereidheid deze te halen
  • Aantoonbare relevante werkervaring in een bepaald vakgebied;

Staf en ondersteunend personeel

Samen maken wij onderwijs mogelijk op Rijn IJssel. Ook in ondersteunde functies zoeken wij regelmatig collega’s. Deze functies zijn verdeeld onder negen stafafdelingen. Denk bijvoorbeeld aan werken bij facilitaire zaken of een ict-baan. Maar er zijn ook belangrijke diensten die het primaire onderwijsproces ondersteunen, zoals studentzaken. Samen bereiden we onze studenten voor op hun toekomst!

De typen functies op een rij:

  • Docent
  • Ondersteunend/staf:
  • Management/leidinggevend

Aan de slag als vrijwilliger

Ook voor vrijwilligers is volop ruimte bij Rijn IJssel. Bijvoorbeeld als surveillant tijdens examens of als taalmaatje voor onze nieuwkomers. Iets voor jou? De vrijwilligersfuncties bieden wij aan via Vrijwilligerscentrale Arnhem

Niet gevonden wat je zocht?

Met de Job Alert van Rijn IJssel zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures die jou aanspreken!

Maak een Job Alert aan
Rijn IJssel Open je toekomst