Stage lopen bij Rijn IJssel

Ben je mbo- of hbo-student en op zoek naar een stageplaats in het middelbaar beroepsonderwijs? Kijk dan wat bij ons de mogelijkheden zijn!

Stage lopen

Bij Rijn IJssel tref je verschillende opleidingen en afdelingen aan waar je stage kunt lopen. Dat kan een lesgevende stage voor de klas zijn of bijvoorbeeld een stage bij Marketing & Communicatie, ICT of Studentzaken. Ben je eruit wat je wilt, solliciteer dan naar een stageplaats. Gedurende het schooljaar zijn er diverse startmomenten.

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiairs en je krijgt professionele begeleiding door gecertificeerde werkbegeleiders. Wij werken nauw samen met diverse mbo- en hbo-instellingen, onder andere met de lerarenopleiding van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarmee creëren we een optimaal opleidingsklimaat en zorgen we voor een goede aansluiting tussen jouw opleiding en je stageplaats.

“Dat we er zelf veel van leren staat centraal.”

Aspirant Opleidingsschool mbo Arnhem & Achterhoek

De aspirant Opleidingsschool mbo Arnhem & Achterhoek is een samenwerking van het Graafschap College te Doetinchem, Rijn IJssel te Arnhem en de lerarenopleiding van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. We leiden samen toekomstgericht op! We bieden leraren in opleiding en zij-instromers de rijke praktijk van de verschillende werkplekken in het mbo. Je kunt daarbij denken aan de verschillende mbo-studenten en opleidingsniveau’s, het werken in verschillende teams en in aanraking komen met verschillende branches waarvoor de mbo-studenten worden opgeleid. De mbo-leraar moet in staat zijn om onderwijs te verzorgen dat aansluit bij de veranderende werk- en leefomgeving van de mbo-student en onze leerbedrijven.

Rijn IJssel Open je toekomst