Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s

Zodra wij een vacature hebben, komt deze hier online.

Wie zoeken wij

Bij Rijn IJssel werken betrouwbare, betrokken, inspirerende en zelfbewuste professionals. Collega’s die durven te experimenteren. Die uitdagingen aangaan en grenzen verleggen. En die ook zelf nieuwe dingen willen leren. Klinkt zo’n werkplek jou als muziek in de oren? Dan is Rijn IJssel jouw place to be.

Aan de slag als docent

Vaak zijn wij op zoek naar docenten. Rijn IJssel beschikt over meer dan 150 opleidingen. Deze zijn verdeeld in 7 clusters: CIOS & Veiligheid, Creatieve Industrie, Economie & Uiterlijke Verzorging, Entree & Maatwerk, Techniek & ICT,
Vakschool Wageningen, Zorg & Welzijn.

Onze docenten zijn vakkrachten en vaak ook mensen uit de praktijk. Sommige collega’s combineren een baan in het bedrijfsleven met een baan voor de klas. Zij nemen hun persoonlijke ervaringen mee in de lessen en brengen daarmee de beroepspraktijk in school. Maar ook (lio-)stagiairs en Hbo-afstudeerders bieden wij graag kansen bij Rijn IJssel.

Ondersteunende functies

Onze ondersteunende collega’s zorgen voor onder andere advisering, beleidsontwikkeling en –ondersteuning. Zij werken op de afdelingen Bestuurszaken, Controlling & Kwaliteit, Facility Management, Financiën, Human Resource Management & Development, Informatiemanagement & IT, Marketing & Communicatie, Onderwijs & Examinering en Studentzaken. Regelmatig zoeken wij voor deze afdelingen nieuwe collega’s.

 

Rijn IJssel Open je toekomst