Pascal Mariany

docent applicatieontwikkelaar
(ICT)
Terug naar het overzicht

Vijftien jaar geleden was ik hier zelf student, nu ben ik docent

Ik voel mij hier bij Rijn IJssel meer loopbaancoach dan docent. Mijn studenten hebben geen klassikale lessen meer, zij werken in groepjes. ’s Ochtends starten we met scrummen, waarbij we de vorige dag en de plannen voor de dag die net is begonnen bespreken. Ik verwacht van de studenten dat zij zelf aangeven waar ze tegenaan lopen; dat stimuleer ik ook. Zelfsturing en samenwerking, dáár gaat het om. Het is mooi als je voor elkaar krijgt dat een student uit zichzelf bij een andere student aanklopt om een probleem op te lossen. Ik geef mijn studenten wat ze nodig hebben en ik grijp in als het nodig is. Coachend begeleiden, noemen we dat binnen ons RIJk
Onderwijs, je bent een echte loopbaancoach. ‘Just in time’ differentiëren met de student én in je lessen hoort daar ook bij. Rijn IJssel is een innovatieve, flexibele organisatie. Stevig in je schoenen staan, is hier belangrijk. En humor. Daarmee leveren wij zo compleet mogelijke beroepsbeoefenaars af.”

Vacatures voor docent ICT

Wil jij net als Pascal werken als docent bij Rijn IJssel? Wij zoeken regelmatig nieuwe docenten voor het vakgebied ICT. Bekijk alle openstaande vacatures.

Rijn IJssel Open je toekomst