Chantal Dobma

receptionist
locatie Zijpendaalseweg
Terug naar het overzicht

Je maakt hier van alles mee

“De ene week werk ik drie dagen, de andere week twee. De receptie van de locatie Zijpendaalseweg is mijn vaste plek en dat bevalt erg goed. Rijn IJssel heeft ook een pool met receptionisten, dan ben je steeds ergens anders. Ook leuk, maar dit vind ik leuker. Je maakt hier van alles mee, ik ken iedereen en de meesten kennen mij. Om 8.00 uur haal ik eerst de kranten uit de brievenbus en breng ik die naar het College van Bestuur. De telefoon staat dan vaak al roodgloeiend. Studenten bellen bijvoorbeeld om zich ziek te melden. Dat verwerk ik in het systeem. Je krijgt ook allerlei vragen en soms denken studenten dat wij alles van ze weten. Zelfs of ze geslaagd zijn voor een toets.

Het allerleukste? Dat is voor mij het contact met de studenten, docenten, het College van Bestuur en de andere personeelsleden die hier werken. Het werk is vaak enorm hectisch. Daar moet je tegen kunnen. En belangrijk: dat je kunt schakelen. Net kreeg ik de vraag om een printje te maken. Terwijl ik er nog mee bezig was, belde een docent en direct daarna een ouder, die ik naar een andere locatie moest doorverwijzen. Dus saai is het zeker niet. En als je ergens mee zit, kun je bij Rijn IJssel altijd wel ergens terecht. Een tijdje geleden had ik last van mijn schouder en nek. Toen kwam er iemand kijken en nu heb ik een headset. Ook dát is Rijn IJssel.”

Vacatures Receptionist

Wil jij net als Chantal ook werken als Receptionist op een van onze locaties in Arnhem, Nijmegen of Wageningen? Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s! Bekijk de openstaande vacatures voor Receptionist bij Rijn IJssel.

Rijn IJssel Open je toekomst